Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:51 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 10:16

Μια σπουδαία πρόσκληση για τη Φιλαρμονική Aμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστερα από επίσημη πρόσκληση του “Ιδρύματος Μπούμπουρα” η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμφιλοχίας θα συμμετέχει στους εορτασμούς της πόλης της Οδησσού για τα 223 χρόνια από την ίδρυση της !!

Θα δοθούν δύο μοναδικές συναυλίες η μία εκ των οποίων θα γίνει στην ξακουστή όπερα της Οδησσού στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το “Ίδρυμα Μπούμπουρα ” σαν μια νέα σύγχρονη ” φιλική εταιρία ” με πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση τα τελευταία χρόνια στηρίζει καθημερινά με ποικίλους τρόπους και το ελληνικό στοιχείο της Οδησσού αλλά και τον Ουκρανικό λαό γενικότερα που τόσα έχει βιώσει.

Με πρωτεργάτες τους κ. Παντελή Μπούμπουρα πρόεδρο του ιδρύματος και κ. Spyros Boubouras αντιπρόεδρο & Βασίλη Μπούμπουρα οι δράσεις τους και η αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει και στον Ελληνικό και στον Ουκρανικό λαό έχουν γίνει σημείο αναφοράς από διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ. Να σημειωθεί πως είναι ιδιαίτερα τιμητική η πρόσκληση και η παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής στην Οδησσό.

http://e-maistros.gr

filarmoniki

filarmoniki-

 
Διαβάστηκε 1405 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.