Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 17:43

«Υγεία για Όλους» στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο χώρο όπου στεγάζονται οι δραστηριότητες του ΚΑΠΗ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, η δράση του προγράμματος «Υγεία για όλους», που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, της Κοινωφελούς Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η δράση του προγράμματος επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ενώ παρευρέθηκε επίσης ο τοπικός σύμβουλος Α. Σπανός. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, στο πρόγραμμα συμμετείχε ο ιατρός κ. Ανδρέας Ζάννος.

Ο Νίκος Καραπάνος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΚΑΠΗ, συνομίλησε με το προσωπικό υποστήριξης του προγράμματος και ενημερώθηκε σχετικά, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη σημασία και προσφορά προς την τοπική κοινωνία και τους δημότες. Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου – όπως είπε – θα συνεχίσει να υποστηρίζει αντίστοιχες δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη αλλά και την παροχή υπηρεσιών υγείας ειδικά σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

2

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.