Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 15:02

Με επιτυχία το 1ο του καλοκαιρινό τουρνουά βόλεϊ απο την ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του υγιούς αθλητισμού γράφτηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στον αύλειο χώρο των αποθηκών Παπαστράτου, όπου το τμήμα Πετοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, διοργάνωσε επιτυχώς το 1ο του καλοκαιρινό τουρνουά βόλεϊ.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν παιδιά από Α΄ - ΣΤ΄ Δημοτικού σε γήπεδα διαστάσεων μίνι βόλεϊ. Τη διαιτησία ανέλαβαν αθλήτριες του τμήματος παγκορασίδων της Γ.Ε.Α. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν τα κορίτσια του Γυμνασίου.

Τα παιδιά διασκέδασαν, έκαναν καινούριους φίλους, χόρεψαν και έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα, μέσα σε κλίμα φιλίας και ευγενούς άμιλλας, όπως αρμόζει στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο ομαδικό άθλημα της Πετοσφαίρισης.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ κα Κωνσταντινίδη Παναγιώτα, ευχαριστούν θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους γονείς τους και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και ξεγνοιασιά.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για μια νέα εποικοδομητική χρονιά.

Διαβάστηκε 1616 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 23:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.