Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 14:51

Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα ;»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου, οι Εκδόσεις Αρμός & το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» συνδιοργάνωσαν παρουσίαση βιβλίου , με τίτλο: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα ;», των Δημήτρη Τζουβάλη & Αρσινόης  Σερμιντζέλη.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα  το Σάββατο 17 Ιουνίου στο κτίριο της π. Τράπεζας της Ελλάδος.

Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας - φιλόλογος  κα Βησσαρία Ζορμπά -  Ραμμοπούλου ,ενώ αναφορά έκαναν  και οι: κα Χριστίνα Παπατριανταφύλλου- Ναούμη & η κα Κική Μόσχου .

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο  δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος , ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο συγγραφέας , κ.  Δημήτρης  Τζουβάλης.

Η δομή , ο τρόπος γραφής ,η  γλώσσα ,η αγωνία ως το τέλος , αλλά και οι οικονομικές και πολιτισμικές επιπτώσεις της μεγαλύτερης  αναπτυξιακής  επένδυσης στη μεταπολεμική Ελλάδα, συντελούν σε ένα μυθιστόρημα  μοναδικό , καθηλωτικό και αξιέραστο. Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρεθήκαν οι :
Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία απηύθηνε και σύντομο  χαιρετισμό , ο π. Δήμαρχος  Αγρίνιου και π. Βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας,  κ Γιάννης  Βαινάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σοφρώνης  Κωνσταντίνος, καθώς  επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.


Ακολούθησε διάλογος με το κοινό.

Διαβάστηκε 1708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.