Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 18:14

1ο Τουρνουά Μνήμης και Τιμής «Κώστας Ξηρός» από τους Παλαίμαχους Ομήρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια του Κώστα Ξηρού, συμπαίκτες και φίλοι του θα κατέβουν στο γήπεδο για να τον τιμήσουν…

Μια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία πήραν οι Παλαίμαχοι Ομήρου Νεοχωρίου οι οποίοι διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Μνήμης και Τιμής «Κώστας Ξηρός» που θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 7μ.μ. στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου.

Στην συγκινητική ποδοσφαιρική συνάντηση θα συμμετάσχουν επίσης οι Παλαίμαχοι Παναιτωλικού, οι Παλαίμαχοι Α.Ε. Μεσολογγίου καθώς και Παλαίμαχοι Επιλέκτων από την Αιτωλοακαρνανία που αγωνίστηκαν είτε ως συμπαίκτες με τον αείμνηστο επιθετικό, είτε ως αντίπαλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ξηρός φόρεσε τη φανέλα του Ευήνου, της Α.Ε. Μεσολογγίου, του Παναιτωλικού, του Ομήρου Νεοχωρίου, της Καλυδώνας, του Προμηθέα Χάλκειας, του Ατρόμητου Αντιρρίου και τον Ερμή Λεσινίου.

Διαβάστε περισσότερα: Κώστας Ξηρός: Φοβερός αθλητής, μεγάλος άνθρωπος

http://iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 1591 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.