Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 14:15

Facebook Messenger: Αυτά είναι τα τέσσερα «μυστικά» του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Facebook Messenger είναι σήμερα μια από τις πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, μεταξύ των χρηστών του Facebook, με τον αριθμό τους να αγγίζει πλέον το ένα δισεκατομμύριο.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη εφαρμογή ξεπερνά πλέον κατά πολύ τα στενά όρια της ανταλλαγής μηνυμάτων και αποτελεί ένα από τα πιο πλήρη εργαλεία επικοινωνίας.
Αυτά είναι τέσσερα «μυστικά» του Facebook Messenger που θα σας κάνουν να το αγαπήσετε και να το χρησιμοποιείτε ακόμα περισσότερο.
1.Δυνατότητα ομαδικών κλήσεων: πλέον το Facebook Messenger δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να κάνουν κλήσεις συνδιάσκεψης Συγκεκριμένα, όταν είστε σε ένα ομαδικό μήνυμα, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του τηλεφώνου στο επάνω μέρος της οθόνης για να καλέσετε και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
2.Μοιραζόμαστε φακέλους του DropBox:  αν χρησιμοποιείται την εφαρμογή του Dropbox, μπορείτε να στέλνετε αρχεία μέσω του Facebook Messenger. Όταν είστε στη συζήτηση, πηγαίνετε στην επιλογή «More» και επιλέξτε το Dropbox απ’ τη λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές. Το Facebook Messenger θα σας δείξει φωτογραφίες και βίντεο απ’ το Dropbox, αλλά οι παραλήπτες θα πρέπει να επιλέξουν το «Open» ώστε να τα δουν στην εφαρμογή του Dropbox.
3.Απενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις: αν χρειάζεται για κάποιο λόγο να μην ενοχλείστε από τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό σας, μπορείτε να βάλετε σε σίγαση συζητήσεις πολύ απλά, πατώντας πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας ή του γκρουπ σας και πατώντας την επιλογή «Mute notifications».
4.Βλέπουμε αν μήνυμά μας παραλήφθηκε και διαβάστηκε: στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω του Messenger, μπορούμε πλέον να δούμε αν αυτό έχει διαβαστεί. Δείτε τον μικρό κύκλο δίπλα στο μήνυμα που έχετε στείλει – αν αυτός ο κύκλος εμφανίζει τη φωτογραφία του προφίλ του παραλήπτη, αυτό σημαίνει ότι το άτομο έχει δει το μήνυμά σας, ενώ μπλε κύκλος με ένα «τικ» υποδεικνύει ότι το μήνυμα σας έχει παραδοθεί, αλλά δεν έχει διαβαστεί ακόμα.
 

Πηγή: topontiki.gr

Διαβάστηκε 2329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.