Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:05 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 17:51

Ντεμπούτο για τον διαιτητή Κωνσταντίνο Διώτη στην Football League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγρινιώτης ρέφερι διήθυνε την τελευταία αγωνιστική στη Λαμία μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στη γιορτή της ανόδου του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας «σφύριξε» για πρώτη φορά στη Football League ο Κωνσταντίνος Διώτης που έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά πλέον συμμετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα ως διαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος ρέφερι είχε αρκετά δύσκολο έργο αφού η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε ένα ακατάλληλο σκηνικό για όμορφο ποδόσφαιρο και είχε πολλές δυνατές μάχες. Για την ιστορία, ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 0-1 και χάλασαν την «φιέστα» του ΠΑΣ Λαμία.

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Διώτη κρίθηκε ικανοποιητική αν και στο ντεμπούτο του χρειάστηκε να αποβάλλει δυο ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι Λαμιώτες «φωνάζουν» για δυο πέναλτι που δεν υπέδειξε ο διαιτητής.

Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ακόμη ένας Αιτωλοακαρνάνας, ο Γιώργος Κέκελος ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣΝ Αιτωλοκαρνανίας στην οποία μέχρι πριν δυο χρόνια βρίσκονταν και ο κ. Διώτης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Διώτης έχει διευθύνει πολλούς αγώνες στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει οριστεί ως 4ος διαιτητής σε αρκετούς αγώνες της Β’ Εθνικής.

http://iaitoloakarnania.gr/

Διαβάστηκε 1906 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.