Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:28 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 16:56

Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Στράτου στον Δήμαρχο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Στράτου που βραβεύθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας.

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης συμμετείχαν στον διαγωνισμό «Ιστορίες και μνήμες» μαζί με 400 σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) όλης της χώρας. Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γαλλικών Γ. Καποπούλου κατάφεραν να ζωντανέψουν το παραμύθι «Ο Τζάκ και η φασολιά» σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας τα κοστούμια που χρησιμοποίησαν προκειμένου να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες μιας συνέντευξης στην εφημερίδα Le Monde.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη τους μικρούς μαθητές και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βασίλη Σχίζα για την τιμητική διάκριση επισημαίνοντας ότι ήρθε ως επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας.

Διαβάστηκε 1276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.