Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 17:58

Ήττα στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων για την Ακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νικήτρια της αμφίρροπης αναμέτρησης που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αστυνομικών διευθύνσεων αναδείχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία επικράτησε με σκορ 1-2 της Ακαρνανίας και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό (Πέμπτη 15/6), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αλεξανδρούπολη (νίκησε με 2-1 την Λευκάδα στο στάδιο των Αμπελοκήπων).

Η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε στο 9’ όταν ο Κυριαζίδης απείλησε με σέντρα-σουτ εξ αριστερών, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 29’ ο Παπαδόπουλος αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως σχεδόν πάνω στη γραμμή απομάκρυνε αμυντικός των τυπικά γηπεδούχων. Δευτερόλεπτα αργότερα (30’), ο Τσαγιάννης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σούταρε, όμως το τόπι κύλησε λίγα εκατοστά μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ύστερα από δύο λεπτά (32’), ήρθε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης, όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση των Θεσσαλονικέων ο Κυριαζίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού τρίπλαρε τον επερχόμενο goalkeeper, με πλασέ έξω από την περιοχή και προ κενής εστίας έγραψε το 0-1. Στο 34’ ο Ψιλός προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ. Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του ημιχρόνου (44’), ο Ιωαννίδης έβγαλε παράλληλη σέντρα εξ αριστερών και ο Παπαδόπουλος από κοντά πραγματοποίησε το 0-2.

Το μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, γι’ αυτό και η πρώτη καλή ευκαιρία έγινε στο 85’, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και με τέρμα καθώς μετά τη σέντρα του Καρβούνη, ο Ψιλός πήρε μια ωραία κεφαλιά και κατεύθυνε την στρογγυλή θεά στο βάθος των διχτύων, 1-2. Στο 90’ ο Βαλλιάνος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Καστανίδης έδιωξε σε κόρνερ. Κατόπιν της εκτέλεσης αυτού και σέντρα από τα αριστερά, ο Μπισμπίκης πήρε την πρώτη κεφαλιά, τη δεύτερη ο Ψιλός και έπειτα συγκρούστηκε με τον Καστανίδη με τον ρέφερι να σφυρίζει έμμεσο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ψιλός, μα σούταρε ψηλά άουτ, ενώ λίγο αργότερα για έντονη διαμαρτυρία ο ίδιος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Το σκορ εν τέλει έμεινε στο 1-2 και οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν μια θέση στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας (Νταλάκος): Θεοδωρακόπουλος, Αγγελής, Κοντός, Μπισμπίκης, Ψιλός, Δελημήτσος, Αυδής, Τσαγιάννης, Τζωρτζόπουλος, Ζωγράφος, Βαλλιάνος

Επίσης αγωνίστηκαν οι Καρβούνης, Σβίγγος, Ξηροκώστας, Παπαγρίβας, Σταμάτης, Μπαρμπάκης και Κολοκούρας

Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης (Χατζηανδρέου): Καστανίδης, Τζεβελεκάκης, Ιωαννίδης, Τσόχας, Τέλλος, Τεντόγλου, Κυριαζιδης, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Τελλιάδης, Μπέκας

Επίσης αγωνίστηκαν οι Μεζαρης, Γκαμούρας, Μυστακίδης, Χαραλάμπους, Θεοδωρίδης, Αλ Αράτζ και Γκανάτσιος

Διαιτησία: Τσεχελίδης (Ζαγανίδης – Ξενιτόπουλος)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Πηγή: erasitexnika.gr

Περιγραφή: Ιορδάνης Κεστελίδης
Κάμερα / Σχόλιο: Ηλίας Μυλωνάς
Μοντάζ / Παραγωγή: Hideout Productions

da akarnanias podosfairo 1

da akarnanias podosfairo 2

da akarnanias podosfairo 3

da akarnanias podosfairo 4

da akarnanias podosfairo 5

da akarnanias podosfairo 6

da akarnanias podosfairo 7

Διαβάστηκε 1139 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.