Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 23:00

Περίπατος καθαριότητας στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο περίπατος καθαριότητας μέσω του οποίου θα καθαριστεί από εθελοντές το δασύλλιο από τα σκουπίδια. Ο περίπατος καθαριότητας στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου σηματοδοτεί την αρχή ενός κύκλου αντίστοιχων δράσεων σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας ανέφερε πως: «περίπατος καθαριότητας σε ένα πνεύμονα πρασίνου, σε ένα πολύ ωραίο τοπίο, που θα έλεγα ότι είναι δώρο Θεού για την πόλη μας και απαιτεί θυσίες. Θυσιάζουμε λίγο από τον χρόνο μας προκειμένου να καθαρίσουμε το δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου. Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Ακτίνα Εθελοντισμού, τον Ανεξάρτητο Σύνδεσμο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δύο Ρεμάτων και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας κάνει τον περίπατο, προκειμένου να καθαριστεί το δασύλλιο. Πέραν όμως από αυτό πρέπει να ζούμε με τους κανόνες της φύσης που δυστυχώς δεν ζούμε, ενώ το περιβάλλον το επιβαρύνουμε και το ρυπαίνουμε. Με τον περίπατο καθαριότητας σηματοδοτούμε την αρχή μιας προσπάθειας προκειμένου να έχουν συνέχεια τέτοιες κινήσεις. Την επόμενη σχετική δράση σκεφτόμαστε να την κάνουμε στην παραλίμνια ζώνη της Τριχωνίδας, όπου είναι τα σημεία αιχμής».

kathariotiata1

kathariotita2

kathariotita3

kathariotita4

kathariotita5

kathariotita6

kahariotita8

kathariotita9

kathariotita10

kathariotita11

kathariotita12

kathariotita13

kathariotita15

kathariotita16

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.