Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 17:50

Αγρινιώτης προπονητής στον Παναθηναϊκό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Παγανιά που θα προστεθεί στο τιμ των προπονητών και θα αναλάβει την εκγύμναση και προετοιμασία των τερματοφυλάκων της ομάδας από το φετινό καλοκαίρι. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Συμφωνία με το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Ο Κώστας Παγανιάς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα αντικαταστήσει τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στις 10/12/1981 στο Αγρίνιο, αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό επίπεδο σαν τερματοφύλακας και ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων το 2009-10 στον Κεραυνό Κερατέας. Ακολούθησαν η Καλλιθέα (2010-12), ο ΠΑΣ Γιάννινα (2012-13), η Ταβρίγια (Ουκρανία, 2013-14) και ο Πλατανιάς (2014-16) πριν την περασμένη αγωνιστική περίοδο την οποία ξεκίνησε με τον ΟΦΗ και ολοκλήρωσε με τον Εργοτέλη.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1069 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.