Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 17:35

Επαναπροβολή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που αφορά στην ενημέρωση των πολιτών για τις «τηλεφωνικές απάτες».

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα δύο σποτ (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό) δημιουργήθηκαν με αφορμή περιστατικά στα οποία επιτήδειοι, προσποιούμενοι τηλεφωνικά τους αστυνομικούς ή/και άλλους κρατικούς λειτουργούς, αποσπούν χρήματα κυρίως από ηλικιωμένους πολίτες, προφασιζόμενοι ότι με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν οι νομικές συνέπειες σε βάρος συγγενή τους (συνήθως του παιδιού τους), που δήθεν προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Τα σποτ αναπαριστούν τη μεθοδολογία των δραστών και περιέχουν χρήσιμες συμβουλές ώστε οι πολίτες να αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη μορφή απάτης, να αποφεύγουν το ενδεχόμενο θυματοποίησής τους και παράλληλα να συμβάλλουν στην εξιχνίαση τέτοιων υποθέσεων.

Θεωρώντας ότι τα σποτ αυτά θα συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση των εγκληματικών αυτών συμπεριφορών, παρακαλούμε όπως ενισχύσετε τη γενικότερη προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών, αναπαράγοντας τα κοινωνικά μηνύματα σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας - ακροαματικότητας.

 

Διαβάστηκε 1113 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.