Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 17:31

Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο (15-6-2017) το πρωί, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που επιχειρείται, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Βασικός σκοπός είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, μέσω επαρκώς στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών Υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, θα λειτουργούν οι εξής Αστυνομικές Υπηρεσίες :

Το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, θα λειτουργεί στο Αγρίνιο, στην οδό Κυριαζή Αθανασίου.              

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου, θα λειτουργούν στο ίδιο κτίριο με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ιδρύεται Τμήμα Άμεσης Δράσης Αγρινίου, το οποίο θα έχει έδρα επίσης στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας και θα λειτουργεί στη Βόνιτσα, στην οδό Ιερομόναχου Ιακώβου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βλασίου, Αμφιλοχίας, Εμπεσού, Θέρμου, Κατούνας, παραμένουν χωρίς καμία μεταβολή.

Ο Σταθμός Τροχαίας Αμφιλοχίας θα υπάγεται πλέον στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας και όχι στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, όπου υπαγόταν έως σήμερα, ενώ θα συνεχίσει να λειτουργεί στην Αμφιλοχία, στην οδό Τσιρογιάννη 100.

Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου θα ασκούνται πλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Σταθμού Μενιδίου από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Διαβάστηκε 1018 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.