Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 00:03

"AGRINIO MTB RACE" Διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο Αγρίνιο την Κυρ 25 Ιουνίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 25 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Γ.Π.Σ. Αγρινίου» με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τη στήριξη του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνει στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου το 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) «Agrinio MTB race 2» με την συμμετοχή συλλόγων από τη Δυτική Ελλάδα.

Αναμένονται ποδηλάτες από Πάτρα, Πύργο, Σπάρτη, Ιωάννινα, Αίγιο, Κόρινθο, Λευκάδα, Άρτα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Θέρμο κ.α. Οι αγώνες γίνονται για πρώτη φορά εντός του αστικού ιστού της πόλης και ειδικότερα στο πάρκο αυτής, γεγονός που καθιστά εύκολη την προσέλευση του κοινού.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα από τον διοργανωτή σύλλογο, η δεύτερη διοργάνωση να βελτιωθεί τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά και να καθιερωθεί ως θεσμός, βάζοντας την πόλη του Αγρινίου στο ποδηλατικό καλεντάρι της χώρας.

Διαβάστηκε 1481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.