Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 22:13

Οι φίλοι κλασικών οχημάτων Ιωαννίνων κάνουν το γύρο του Αμβρακικού (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Ιουνίου οι ΦΙ.Κ.Ο.Ι. φίλοι κλασικών οχημάτων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο εκδρομής περιμετρικά του Αμβρακικού Κόλπου.

Ιδιοκτήτες κλασικών οχημάτων από τα Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Αμφιλοχία και το Bugster του Γ. Ζιόβα στόλισαν την κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας μέχρι αργά το απόγευμα, καλεσμένοι του φίλου και μέλος της ΦΙ.Κ.Ο.Ι. Στέλιου Σαλμά. Μπορεί ο καιρός να μην επέτρεψε βουτιές στην πλαζ της Αμφιλοχίας όπως είχε προγραμματιστεί, σίγουρα όμως οι εκδρομείς , έζησαν μια ευχάριστη περιπέτεια.

Πηγή: e-maistros.gr

filoi_klasikon_oximaton (8)filoi_klasikon_oximaton (9)filoi_klasikon_oximaton (10)filoi_klasikon_oximaton (11)filoi_klasikon_oximaton (12)filoi_klasikon_oximaton (13)filoi_klasikon_oximaton (14)filoi_klasikon_oximaton (18)filoi_klasikon_oximaton (19)filoi_klasikon_oximaton (20)filoi_klasikon_oximaton (21)filoi_klasikon_oximaton (22)filoi_klasikon_oximaton (23)filoi_klasikon_oximaton (24)filoi_klasikon_oximaton (25)filoi_klasikon_oximaton (26)filoi_klasikon_oximaton (27)filoi_klasikon_oximaton (28)filoi_klasikon_oximaton (29)filoi_klasikon_oximaton (30)filoi_klasikon_oximaton (31)filoi_klasikon_oximaton (32)filoi_klasikon_oximaton (33)filoi_klasikon_oximaton (34)filoi_klasikon_oximaton (35)filoi_klasikon_oximaton (36)filoi_klasikon_oximaton (37)filoi_klasikon_oximaton (38)filoi_klasikon_oximaton (39)filoi_klasikon_oximaton (40)filoi_klasikon_oximaton (41)filoi_klasikon_oximaton (42)filoi_klasikon_oximaton (43)filoi_klasikon_oximaton (44)

 

Διαβάστηκε 1341 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.