Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 17:37

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας για ένταξη σύνδεσης Αγρινίου με Ιόνια Οδό – Πρόταση Απ. Κατσιφάρα στην αναθεώρηση του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόταση για την ένταξη του οδικού έργου της σύνδεσης της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό στην επικείμενη αναθεώρηση του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών, βασική προϋπόθεση για τροποποίηση του έργου, κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το αίτημα έκανε μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π., ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, σημειώνοντας πως το Αγρίνιο είναι το μεγαλύτερο αστικό, παραγωγικό και οικονομικό κέντρο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με πληθυσμό μεγαλύτερο από 70.000 κατοίκους και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει άμεση σύνδεσή της πόλης με την Ιόνια Οδό.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να διεκδικεί έργα σημαντικά για τους πολίτες, βήμα – βήμα, μεθοδικά και χωρίς πολλά λόγια.

Μόλις το έργο αυτό θα είναι ώριμο από πλευράς μελετών, η Περιφέρεια θα εξετάσει την εξεύρεση πόρων, τώρα όμως απαιτείται δουλειά και σωστή διεκδίκηση» υπογράμμισε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Διαβάστηκε 787 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.