Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 01:42

Πιέιτε αυτό το ρόφημα πρίν τον ύπνο και πείτε αντίο στο λίπος της κοιλιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ο "μυστικό" αυτού το ροφήματος για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά είναι ότι αυξάνει για κάποια ώρα τον μεταβολισμό του οργανισμού, τον όποιο και "αναγκάζει" να κάνει περισσότερες καύσεις, ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας, όπως όταν πέφτετε για ύπνο. Σε αυτή την περίπτωση οι καύσεις εστιάζονται στα μεγάλα αποθέματα λίπους του σώματος, τα οποία κατά κανόνα είναι στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι θα χρειασετείτε για να φτιάξετε αυτό το ρόφημα

-- 1 λεμόνι

-- 1 αγγούρι

-- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ

-- 1 κουταλιά της σούπας χυμός Αλόης

-- 1 μάτσο κόλιαντρο ή μαϊντανό

-- ½ ποτήρι νερό

Παρασκευή του ροφήματος

Απλά προσθέστε τα συστατικά μαζί, αναμίξτε τα καλά και πιείτε ένα ποτήρι πριν πέσετε για ύπνο.

Τι σας προσφέρει το κάθε υλικό

Οι ιδιότητες καύσης του λίπους για κάθε συστατικό είναι οι εξής:

-- Τα αγγούρια είναι πολύ ισχυρά στην καταπολέμηση του λίπους. Αποτελούν βασικό συστατικό σε κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

-- Ο μαϊντανός και ο κόλιανδρος έχουν πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά είναι και γεμάτα αντιοξειδωτικά, καθώς και βιταμίνες και μέταλλα που είναι σημαντικά για την ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών.

-- Το τζίντζερ αυξάνει τον μεταβολισμό και αποτρέπει επίσης τη δυσκοιλιότητα. Αυτό το συστατικό που θα βοηθήσει να κάψετε το “επίμονο” λίπος της κοιλιάς ενώ κοιμάστε.

-- Ο χυμός του λεμονιού είναι πολύ αποτελεσματικός για την αποβολή των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα.

-- Ο χυμός Aloe Vera είναι γενικά αποτελεσματικός στην απώλεια βάρους.

Προσοχή: Δεν είναι χρυσή λύση για απώλεια βάρους

Ένα τέτοιο ρόφημα δεν σημαίνει ότι μπορεί κανείς να τρώει ό,τι θέλει όλη την ημέρα και το βράδυ να πίνει ένα ποτήρι από αυτό και να χάνει και κιλά! Οι θετικές επιδράσεις του ροφήματος στην απώλεια λίπος στην περιοχή της κοιλιάς έρχονται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και επαρκούς σωματικής άσκησης. Επίσης, πολύ σημαντικός παράγοντας σε κάθε προσπάθειά σας να χάσετε κάποια κιλά είναι να διατηρείτε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο, πίνοντας αρκετό νερό κάθε μέρα.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 10430 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.