Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 22:03

Γεμάτος ο μήνας Μάιος από αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Μαχητές Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 6 Μαΐου οι δάσκαλοι – προπονητές της ομάδας Λευτέρης Μανούσος και Νίνα Γράψα μαζί με μαθητές – μαθήτριες της σχολής παρακολούθησαν σεμινάριο τεχνικών kick – boxing από τον θρύλο του παγκόσμιου kick – boxing Ολλανδικής καταγωγής Mike Passenier, στο κλειστό γήπεδο Ν. Ηρακλείου  «Χαρά Καρυάμη».  Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και διοργανώθηκε από το Glory Club της Αθήνας.

Την επόμενη μέρα 7 Μαΐου, οι Μαχητές είχαν ραντεβού για φιλικό sparring στον σύλλογο Ηρακλή Αγρινίου, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις και συναντιούνται συχνά για αγώνες και φιλικά προπονητικά σπάρινγκ.

Στις 20 Μαΐου, οι υποχρεώσεις συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, σε φιλικούς αγώνες στον Ηρακλή Αγρινίου, σε συνεργασία με τον δάσκαλο Καψιμάλη Γιώργο.

Οι μικροί μαχητές αγωνίστηκαν, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές και απέσπασαν το χειροκρότημα του φίλαθλου κοινού.

Οι Σύλλογοι που πήραν μέρος ταξίδεψαν από Αμφιλοχία, Πρέβεζα, Πλαγιά και έτσι οι μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν μέσα στην πόλη του Αγρινίου σε ένα πολύ ευδιάθετο κλίμα, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

maxites2

maxites1

maxites3

maxites4

maxites5

maxites6

maxites7

maxites8

maxites9

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1809 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.