Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:50 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 21:15

«Οι πειρατές της Καραϊβικής: H εκδίκηση του Σάλαζαρ» στον «Ελληνίς» (video trailer) (Πεμ 8 - Κυρ 11/6/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος «Ελληνίς» από 8 έως 11 Ιουνίου 2017 προβάλλει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: H εκδίκηση του Σάλαζαρ».

Έχοντας χάσει επαφή με την τύχη του, ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου βλέπει την κατάσταση να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όταν θανάσιμοι πειρατές φαντάσματα, οδηγημένοι από τον τρομερό καπετάνιος Σαλαζάρ, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα, μαζί φυσικά και τον Σπάροου. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής τρίαινας του Ποσειδώνα. Για να τη βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Καρίνα Σμιθ, μια πανέξυπνη αστρονόμο, και τον Χένρι, έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρόνινγκ και Εσπεν Σάντμπεργκ.
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Χαβιέ Μπαρδεμ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κάγια Σκοντελάριο, Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
Προβολές: 21:30 καθημερινά. Την Παρασκευή με 1 εισιτήριο είσοδος για 2 άτομα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 44345.

 

Διαβάστηκε 2291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.