Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:44

ΟΑΕΔ: Προκήρυξη ειδικοτήτων για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στις ΕΠΑ.Σ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας σε εκπαιδευτικό προσωπικό (αναπληρωτών-ωρομισθίων), με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2017-2018, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, σύμφωνα με την οικ. 28958/487 Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, να υποβάλουν ή να αποστείλουν αίτηση για τις Σχολές που επιθυμούν.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από Δευτέρα 12/06/2017 έως και την Παρασκευή 16/06/2017, από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για όποιες από τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού επιθυμούν οι υποψήφιοι, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2017-2018.

Η Προκήρυξη αφορά στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας μίας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής.

Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το Σχολικό Έτος 2017-2018 και θα αφορούν κάθε μία από τις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ, καθώς και στο site του Οργανισμού www.oaed.gr.

Διαβάστηκε 1698 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.