Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:15

Παρουσιάστηκε στο Μενίδι το νέο βιβλίο της Ελένης Πριοβόλου «Μετά φόβου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου με τίτλο «Μετά φόβου» από τις εκδόσεις Καστανιώτη έγινε χθες (Τρίτη 6 Ιουνίου 2017) στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας.

Την παρουσίαση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιός».

Βίντεο και φωτογραφίες: Χρήστος Αλεξόπουλος

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ελένη Πριoβόλου γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο Μεσολογγίου όπου και έζησε μέχρι τα 18 της. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γράφει αναζητώντας την ευρυθμία και την καθαρότητα του λόγου. Η τάση να αναπαριστά με σύμβολα τον κόσμο τη στράτευσε στο παραμύθι, το οποίο υπηρετεί επί είκοσι τρία έτη. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και στα βιβλία της προσπαθεί να πλησιάσει τον παιδικό κόσμο και την ευαίσθητη παιδική ψυχή. Το μυθιστόρημά της για ενήλικες, «Όπως ήθελα να ζήσω» (Καστανιώτης, 2009) τιμήθηκε το 2010 με το «Βραβείο Αναγνωστών του ΕΚΕΒΙ». Έχει καταθέσει δεκαοχτώ βιβλία για παιδιά και εφήβους και τρία μυθιστορήματα για μεγάλους.

 
agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.