Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:42

Στο πανευρωπαικο πρωταθλημα Taekwondo αγωνιζεται ο προπονητης του ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας Κακαρελης Νικος.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πανευρωπαικο πρωταθλημα taekwondo  αγωνιζεται ο προπονητης του ΑΣΘ Θησεας Αιτ/νιας Κακαρελης Νικος. Το πανευρωπαικο πρωταθλημα ειναι για ηλικιες ανω των 35 ετων και γινεται για πρωτη φορα στο Λοξεμβουργο το Σαββατο. Ο προπονητης Κακαρελης Νικος αγωνιστηκε για 25 ολοκληρα χρονια σε αγωνες κι εχει την μεγαλυτερη αγωνιστηκη εμπειρια στην Ελλαδα ο,οπου καταφερε να κατακτησει 15 πρωταθληματα, 6 κυπελλα , 15 διεθνη πρωταθληματα αλλα και πανευρωπσικες διακρισεις με τις εθνικες ομαδες. Το 2011 σταματησε να αγωνιζεται και πλεον ριχνεται ξανα στην μαχη μετα απο 6 χρονια με σκοπο να κατακτησει αλλο ενα ευρωπαικο μεταλλιο.

Σκοπος του πρωταθλητη και προπονητη του ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας ειναι να δειξει σε ολους τους πρωταθλητες αλλα και στους αθλητες του συλλογου οτι οποιος προσπαθει μπορει να τα καταφερει. Αν και εχει εναν σοβαρο τραυματισμο τον τελευταιο μηνα θα προσπαθησει να ζησει ξανα αυτη την μεγαλη εμπειρια και να ξανα νιωσει ολα αυτα τα συναισθηματα που προσφερει ο πρωταθλητισμος οπου εζησε για αρκετα χρονια.  

Κοουτσ στους αγωνες του θα ειναι η παγκοσμια πρωταθλητρια και αδερφη του Κακαρελη Ζωη οπου αγωνιζεται κι αυτη στις γυναικες. Τα δυο αδερφια εκτος οτι ειναι απο τους κορυφαιους προπονητες στο χωρο του taekwondo νε πολλους πρωταθλητες στους συλλογους τους μπορουν ακομη και μετα απο χρονια να ξανα αγωνιστουν σε υψηλο επιπεδο.

Το ΔΣ του συλλογου ευχεται καλη επιτυχια στον δασκαλο Κακαρελη Νικο οπως και στην δασκαλα Κακαρελη Ζωη οπου εκπροσωπουν την Ελλαδα αλλα και το Αγρινιο σε τοσο υψηλο επιπεδο.

Διαβάστηκε 1993 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.