Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 21:09

Βάνα Γρηγορίου - Μάδησα Μια Μαργαρίτα - Dusty Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Logo top

Bana Grigoriou - Madisa mia margarita  Digital Single Cover

Η ταλαντούχα Βάνα Γρηγορίου μετά την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Σταυραετός», επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι με νέα επανεκτέλεση!!!

¨Μάδησα Μια Μαργαρίτα"

Η γνωστή επιτυχία της δεκαετίας του '70-'80 ξανά ντύνεται μουσικά και ενορχηστρωτικά από τον Γιάννη Κουρκουμέλη και σε συνδυασμό με την λαϊκή φωνή της Βάνας Γρηγορίου, δημιουργούν το τέλειο συστατικό για μια νέα καλοκαιρινή επιτυχία!

Καλή Ακρόαση!!!

Ακούστε το στο YouTube...

youtube tv

Πατήστε στο παρακάτω πλαίσιο για να κατεβάσετε το Full Press Kit

press kit download

13b2 2017 new WHITE


Για να κατεβάσετε το Full Press Kit πατάτε πάνω στο πλαίσιο. Θα σας ανοίξει την κεντρική σελίδα του DropBox.com. Πατάτε πάνω στο πλαίσιο που λέει “download”, αυτομάτως θα αποθηκεύσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.
To download the "Press Kit" click over the box. You will be redirect to DropBox.com - Click on "download” and the Press Kit will be downloaded automatically.

Dusty Records is a company of Dusty Entertainment Group. All songs are exclusively distributed by Dusty Records.
Unauthorized duplication is a violation of applicable laws. The promo material included in this mail is accessible and can be used for promotional reasons by the Media.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook foursquare google_plus linkedin reverbnation soundcloud twitter vimeo youtube

©2017 Dusty Entertainment Group | 57th Fokidos Str. Athens, Greece
Pin   +1   in  
Διαβάστηκε 2462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.