Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:34 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 18:43

Ευχαριστίες από το 14ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Προϊσταμένη και τα νήπια του 14ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου ευχαριστούν θερμά τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για θέματα κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας κο Κων/νο Καλαντζή  , τις κυρίες Δημητρογιάννη. Ε. προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής και Τασολάμπρου Ι προϊσταμένη του τμήματος προστασίας και προαγωγής υγείας , την υπεύθυνη του τμήματος εθελοντισμού κα Μακρή καθώς και τους υπαλλήλους του Κέντρου Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Παπαχρήστου Δήμητρα, Κοντοπάνου Μαρία, Νασοπούλου Γεωργία, Κοντοθανάση Μαρία και  Κοκώνη Αλέξανδρο για την προσφορά και το έμπρακτο ενδιαφέρον στην ευαίσθητη ομάδα των παιδιών.

” Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, της μη ευαισθητοποίησης και αδιαφορίας προς το συνάνθρωπο  εσείς αποδείξατε με τη στάση σας ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι  και ότι η μαγεία και η αγάπη υπάρχει στην ψυχή του καθενός .Σας ευχαριστούμε. ” καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 1241 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.