Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 18:27

Χρυσό στα 5.000μ. για την Αγρινιώτισσα Χριστίνα Μαραγιάννη στα “Τρίτσεια 2017”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το χρυσό μετάλλιο στη διαδρομή των 5.000 μ. όλων των κατηγοριών και στην κατηγορία 40-44 κατέκτησε στα “Τρίτσεια 2017” η Αγρινιώτισσα αθλήτρια Χριστίνα Μαραγιάννη, η οποία ήταν και η μοναδική αθλήτρια από την πόλη του Αγρινίου που συμμετείχε στη διοργάνωση και ετοιμάζεται πλέον για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων αθλητών, το οποίο θα γίνει στη Λάρισα τον Ιούλιο.

Οι αγώνες στίβου “Τρίτσεια 2017” διεξήχθησαν την Κυριακή 4 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου “Ανδρέας Βεργωτής” από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.) και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.).

Τα «Τρίτσεια 2017» διεξάγονταν εδώ και είκοσι χρόνια στην Αθήνα και τα έξι τελευταία χρόνια στο φυσικό τους χώρο, την Κεφαλονιά. Στις 17:30 έγινε η έναρξη των αγώνων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Παράταξη – Παρέλαση Αθλητών με την συνοδεία της Φιλαρμονικής της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας». Στην παρέλαση συμμετείχαν Δημοτικά Σχολεία της Κεφαλονιάς, ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς, η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στους φετινούς αγώνες βράβευσε τιμητικά τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο για την Παγκόσμια διάκρισή του στην Άρση Βαρών Νέων.Με το πέρας της παρέλασης σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αγγελική Τοτόλου, η Πόπη Ουζούνη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σφύρας, η Άννα Βερούλη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ακοντισμού και ο Κώστας Γκατσιούδης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ακοντισμού.

spo-xristina-maragianni (2)

spo-xristina-maragianni (3)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.