Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 17:47

Αθλητική Κατασκήνωση από το «Dina’s Tennis Club» και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ακαρνάν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για 22η χρονιά ο σύλλογος Dina’s Tennis Club- Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ακαρνάν», διοργανώνουν Αθλητική Ημερήσια Κατασκήνωση για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 16 ετών, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου στην πάροδο της Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο.

Η Αθλητική Ημερήσια Κατασκήνωση δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να ξεκινήσουν τις διακοπές τους στην πόλη δημιουργικά και διασκεδαστικά, συμμετέχοντας σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει αθλητισμό – παιχνίδι- κολύμπι και δημιουργική απασχόληση, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση γυμναστών – καθηγητών φυσικής αγωγής οι οποίοι απασχολούν, διδάσκουν και διαπαιδαγωγούν καθημερινά τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 26410-23698 (καθημερινά από 6:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ) και 6977573989.

daily camp dina's

Διαβάστηκε 1377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.