Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 12:12

Πραγματοποιήθηκε η φιέστα του Πρωταθλητή Παναμβρακικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «στέψη» του πρωταθλητή Παναμβρακικού πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας. Προηγήθηκε φιλικός αγώνας με την ομάδα της Άρτας ΑΕ Καραϊσκάκης που για την ιστορία έληξε με σκορ 0-4 υπέρ των φιλοξενούμενων. Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστος. Πλήρες ρεπορτάζ για την πορεία της ομάδας με ιστορικές αναδρομές του Παναμβρακικού αλλά και του τοπικού ποδόσφαιρου, στην έντυπη έκδοση 242 της Πέμπτης 8 Ιουνίου.

Θα ακολουθήσει το βίντεο του αγώνα και απονομές κυπέλλου, πλακετών και μεταλλίων.

Ο πρόεδρος του Παναμβρακικού αφιερώνει το πρωτάθλημα στην μνήμη του θείου του Σπύρου Φουρλάνη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας τη δεκαετία του 70’ και σαν χθες έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο ατύχημα

Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται στη Μπούκα, με πλήρες γεύμα, χορηγία της ψαροταβέρνας «Φάρος» και του προέδρου της Αναγέννησης Στάνου. Ο πρόεδρος του Παναμβρακικού Μάρκος Φουρλάνης τους ευχαριστεί θερμά για την ποροσφορά τους.

Μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα  e-maistros.gr

Διαβάστηκε 956 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.