Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 21:21

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις ελπίδες του για να μείνει στη Σούπερ Λίγκα κρατά ζωντανές ο Ηρακλής! Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον «Γηραιό» στην υπόθεση Πουρτουλίδη και πλέον αναμένεται η εκδίκαση για την αδειοδότηση.

Ο Ηρακλής είναι -προς το παρόν τουλάχιστον- ζωντανός!

Πριν ανακοινωθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Πουρτουλίδη (κάτι που έγινε τελικά νωρίς το βράδυ της Τρίτης) είχε γίνει ήδη γνωστό ότι αυτή δικαιώνει τον «Γηραιό».

Λαμβάνοντας προφανώς υπόψη την επιστολή του παίκτη (που ανέφερε ότι έχει εξοφληθεί) και έχοντας νωρίτερα απορρίψει ένσταση του Λεβαδειακού (σύμφωνα με την οποία είναι αναρμόδιο να κρίνει) το δικαστήριο αποφάσισε την επιστροφή των τριών βαθμών στους Θεσσαλονικείς.

Έτσι, εκείνοι προσπερνούν εκ νέου την ομάδα της Βοιωτίας στον βαθμολογικό πίνακα και όλα πλέον θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης για την αδειοδότηση -και πάλι στο Διαιτητικό.

Εφόσον λοιπόν ο Ηρακλής δικαιωθεί κι εκεί (κάτι που δεν φαίνεται πάντως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες βάσει του φακέλου που είχε καταθέσει) τότε θα μπορεί να πανηγυρίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ’ αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ’ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών)».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1195 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.