Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 22:43

Τραγούδι και Βιντεοκλίπ απο Αγρινιώτες Δημιουργούς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με διάθεση οικολογικής αφύπνισης και προβληματισμού, αφιερωμένο στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) οι Αγρινιώτες καλιτέχνες : Κωνσταντίνος Σαμψών (Μουσική) και Βασίλης Κολοβός (Στίχοι-Ερμηνεία) έχουν δημιουργήσει αρκετά χρόνια πριν, ενα τραγούδι  μαζί με βίντεο κλιπ με την διακριτική ονομασία ΧΥΤΑ (Χώρος Υποπτης Ταφής Απορριμάτων) το οποίο εξακολουθεί να είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Οι ίδιοι δηλώνουν: "Μέσα σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα μαστίζεται απο την οικονομική κρίση δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός οτι εδώ και χρόνια η αλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων συν τα αρνητικά αποτελέσματα για το περιβάλλον απο την βιομηχανική επανάσταση μας οδηγούν σε ολέθριες καταστάσεις. Με την κινησή μας αυτή πιστεύουμε οτι βάλαμε ένα λιθαράκι στην κατανόηση του προβλήματος, ώστε κάποτε να επιλυθεί."

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Βασίλης Κολοβός έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στις μουσικές συνθέσεις "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης" που είναι αφιερωμένες στην ομάδα της πόλης του Αγρινίου τον "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ". Ο Βασίλης Κολοβός έχει επίσης εκδόσει τα μυσικα CD "Ετσι Ζώ" και "Πόζα". Ο Κωνσταντίνος Σαμψών έχει εκδόσει επίσης κα τα μουσικά CD "On Air... myths and tales" και "Escape to Freedom".

Περισσότερες πληροφορίες για τους ανωτέρω δημιουργούς μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες τους:  http://kSamson.gr για τον Κ. Σαμψών και http://vKolovos.gr για τον Β.Κολοβό.

Ακολουθεί το βίντεοκλιπ τους τραγουδιού:

Περισσότερα στοιχεία και υλικό για Download για το συγκεκριμένο έργο θα βρείτε ΕΔΩ

 

Διαβάστηκε 4915 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 23:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.