Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:18 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 17:45

Ζητούν εξαίρεση από τα διόδια του Αγγελοκάστρου – Σήκωσαν τις μπάρες οι κάτοικοι της περιοχής [vid]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων από τα χωριά Παλαιομάνινα, Στρογγυλοβούνι, Ρίγανη, Γουριώτισσα, και Αγγγελόκαστρο των Δήμων Ξηρομέρου και Αγρινίου, με σκοπό την εξαίρεση πληρωμής στα διόδια Αγγελοκάστρου των κατοίκων για τοπικές διαδρομές. Οι κατοίκοι της περιοχής ζητούν εξαίρεση από τα διόδια λόγω της μη ύπαρξης παράπλευρου οδικού δικτύου. Oι διαμαρτυρόμενοι κρατώντας μαύρες σημαίες σήκωσαν συμβολικά τις μπάρες των διοδίων καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες ο δήμαρχος Αγρινίου Παπαναστασίου Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου Λιβάνης Θεόδωρος και Γαζέτας Παναγιώτης, ο πρόεδρος Δ.Σ Ξηρομέρου Κυριάκος Κώστας και οι πρόεδροι των χωριών Παλαιομάνινας Σπανός Ευάγγελος, Ρίγανης, Χαραλάμπους Μιχάλης, Στρογγυλοβουνίου, Ράπτης Κώστας, Γουριώτισσας Καλογεράκης Δημήτριος.

πηγή : xiromeronews.blogspot.gr

Διαβάστηκε 1790 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.