Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 18:34

Το νέο video clip της Αγρινιώτισσας Golden Flow με τίτλο “Σκιές” (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το video clip του νέου της τραγουδιού με τίτλο “Σκιές” παρουσίασε χθες (Παρασκευή 2 Ιουνίου) στο Youtube η Χρύσα Διονυσίου ή αλλιώς Golden Flow, η οποία κατάγεται και ζει στο Αγρίνιο.

koi-xrysa-dionysiou-golden-flow (2)

Η Χρύσα είναι 21 ετών και ασχολείται με τη ραπ μουσική από τα 14 της, ενώ για το νέο της κομμάτι δήλωσε στο agriniopress.gr:

“Το κομμάτι έχει να κάνει με το άγχος που έχει μετονομαστεί σε σκιά για να ακούγεται πιο όμορφο στο αυτί του ακροατή. Είναι βασισμένο σε προσωπική μου εμπειρία. Μέσα από αυτό θέλω να περάσω το μήνυμα ότι όλα ξεπερνιούνται, φτάνει να έχεις θέληση και υπομονή. Και να χαμογελάμε πάντα”.

koi-xrysa-dionysiou-golden-flow (3)

Το βίντεο κλιπ έχει αναλάβει ο Bonamin, ενώ τη μίξη και το mastering του κομματιού ο Νίκος Καλαμπαλίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό συμμετέχει και ο Παναγιώτης Ζάρλας.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 3541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.