Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:00 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 18:11

«Κλαίει» το Διαδίκτυο με τον Μακαλιά που «τρολάρει» τη «Μάντισσα» της Σάττι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός ηθοποιός δημιούργησε μαζί με τους φίλους του το απόλυτο βίντεο – παρωδία τρολάρωντας με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο το τραγούδι
Το απόλυτο hit στο YouTube είναι η «Μάντισα» της Μαρίνας Σάττι με εκατομμύρια προβολές.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, λοιπόν, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς, δημιούργησε μαζί με τους φίλους του το απόλυτο βίντεο – παρωδία τρολάρωντας με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο το τραγούδι.

Στο βίντεο ο ηθοποιός μεταμφιέζεται -με μεγάλη επιτυχία θα λέγαμε- σε Μαρίνα Σάττι και τραγουδάει τη «Μάντισσα» αλλάζοντας όμως τους στίχους.

Στο πλευρό του Δημήτρη Μακαλιά για αυτό το videoclip -που θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η μάνα σου» συμμετείχαν οι: Μίνως Θεοχάρης, Λάμπρος Κτεναβός, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Ρίνος Τζάνης, Δημήτρης Τσέλιος, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Γιώργος Ψυχράμης.

Δείτε το βίντεο

και την Μαρίνα Σάττι να τραγουδά τη «Μάντισσα»

protothema.gr

Διαβάστηκε 2261 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 18:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.