Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 21:07

2ος Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο Διεθνές Πρωτάθλημα TAEKWONDO που έγινε στην Βουλγαρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και κορυφαίος σύλλογος του νομού μας συμμετείχε στο διεθνές πρωτάθλημα που έγινε στην Βουλγαρία με συμμετοχή 800 αθλητών και 85 συλλόγων από τα βαλκανια. Ο συλλόγους για μια ακόμη φορά κατάφερε να διακριθεί και να ανέβει στο βάθρο της γενικής κατάταξης στην δεύτερη θέση στην κατηγορία των παίδων - κορασίδων και την έβδομη από όλες τις κατηγορίες και ηλικίες. Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ηταν πρώτος και στην γενική κατάταξη από όλους τους ελληνικούς συλλόγους που συμμετείχαν. Ο σύλλογος συμμετείχε με 35 αθλητές όπου κέρδισε 26 μετάλλια.

8 ΧΡΥΣΑ
7 ΑΣΗΜΕΝΙΑ
11 ΧΑΛΚΙΝΑ

Για μια ακόμη διοργάνωση οι μικροί αθλητές της οικογένειας Κακαρελη καταφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Κοντά στην αποστολή βρέθηκαν και γονείς όπου κάθε φορά στηρίζουν τα παιδιά τους και την προσπάθεια των προπονητών ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΝΙΚΟ-ΖΩΗ όπου έχουν φτάσει φέτος να έχουν 6 αθλητές στις εθνικές ομάδες TAEKWONDO. 20 αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι.


ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΆΛΛΙΑ


ΚΑΛΛΙΦΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΚΟΥΜΟΥΔΗ ΑΝΝΑ
ΤΣΙΓΚΑ ΜΑΡΙΤΙΝΑ
ΚΟΥΜΟΥΔΗ ΙΦΙΓΈΝΕΙΑ
ΓΙΔΑΡΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΦΡΕΖΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΤΣΙΓΚΑ ΜΑΡΙΤΙΝΑ
ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΠΕΛΟΝΙΑ ΔΑΝΑΗ
ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΒΕΛΕΤΖΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΕΑ
ΚΑΛΤΣΗ ΦΑΙΗ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΛΑΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές άλλα και τους προπονητές για τις μεγάλες επιτυχίες που φέρανε στην πόλη μας. Επόμενη διοργάνωση ειναι το καλοκαιρινό camp που γίνεται σε μια από τις καλύτερες κατασκηνωσεις της Ελλάδας στην Κόρινθο 20-26 Ιουνίου. Ευχαριστούμε πολύ και τον φωτογράφο της ομάδας Ποζαπαλιδη Κώστα.

Διαβάστηκε 3216 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 01:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.