Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:40 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 19:55

ΣΔΕ Αγρινίου: Θεατρική παράσταση «Κλέψε λιγότερο» του Ντάριο Φο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου στο πλαίσιο της Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και της ανάδειξης του εκπαιδευτικού  έργου, παρουσίασε χθες το βράδυ, Τετάρτη 31-5-2017,στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου τη θεατρική παράσταση «Κλέψε λιγότερο» του Ντάριο Φο.

Ένα θεατρικό έργο που εντάχτηκε στο ευέλικτο και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου και ακούμπησε στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων. Έργο κοινωνικό, επίκαιρο που αναδεικνύει, με όπλο του τη σάτιρα, το φαινόμενο της κοινωνικής διαφθοράς.

Η κα Κατσαντά Ξανθή, εκπαιδευτικός του ΣΔΕ Αγρινίου, υπεύθυνη για το συντονισμό της πολυπρόσωπης θεατρικής ομάδας ενέπνευσε τους εκπαιδευομένους να αδράξουν τη Δεύτερη Ευκαιρία και να μπουν στο δρόμο της δημιουργικής μάθησης. Μέσα από την οργάνωση, την ομαδικότητα, την συνεργασία και την υπευθυνότητα οι εκπαιδευόμενοι ανέδειξαν τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγρινίου

Νάσιος Νικόλαος

sde-theatriko4

sde-theatriko1

sde-theatriko2

sde-theatriko3

 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.