Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 18:06

Σε νέα γραφεία στην οδό Γερμανού μεταφέρεται η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε νέα γραφεία στην οδό Γερμανού 98 (κοντά στην Λόντου), στην άνω πόλη της Πάτρας, μεταφέρεται η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Λόγω της μετακόμισης των Υπηρεσιών (από το κτίριο της οδού Κανάρη 44), η οποία θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου, οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουνίου, από τα νέα μας γραφεία.

Πρόκειται για τις εξής Υπηρεσίες: Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.

Για το λόγο αυτό, για έκτακτες περιπτώσεις θα μπορείτε να απευθύνεστε, από αύριο μέχρι και τις 9 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 2613-613334 και 2613-613336.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η μεταφορά των υπηρεσιών, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ζητά την κατανόηση των συμπολιτών μας για τυχόν αναστάτωση.

Διαβάστηκε 817 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.