Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 17:48

Αγρίνιο: Προσφορά απο τον "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ" σε δικαιούχους του ΚΕΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ" με εκπαιδευτή τον Καψάλη Απόστολο, Πρωταθλητή Ελλάδος Καράτε, Αναγνωρισμένο Προπονητή της Γ.Γ.Α. (ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ & ΚΑΡΑΤΕ) & κάτοχο των παρακάτω τίτλων:

Μαύρης Ζώνης  4 Dan Shito Ryu Karate,

Μαύρης Ζώνης  3 Dan Okinawa Te Tai Karate,

Μαύρης Ζώνης  2 Dan Aikijujutsu, & Παγκρατιαστής Γ΄ στο Αρχαίο-Ελληνικό Άθλημα του Παγκρατίου, προτίθεται να προσφέρει μαθήματα εκμάθησης (Πολεμικών Τεχνών & Αυτο-άμυνας) ,σε άτομα άπορων οικογενειών, δικαιούχων Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης και Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Δήμου Αγρινίου , ηλικίας από 5 έως 45 ετών, με συμβολική συμμετοχή (5 ευρώ).

Η Διεύθυνση του Συλλόγου είναι: Δασκαλοπούλου 7  στο Αγρίνιο. Για περισσότερες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα  τηλέφωνα : 26410 27410  &  6946 381 766  (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Καψάλης Απόστολος ).

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  του Δήμου : 2641025392.

Διαβάστηκε 1061 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.