Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2017 17:25

Συμβολική διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά την κηδεία του Σπύρου Μπάθα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συμβολική διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Αγρινίου προέβησαν σήμερα νεαρά άτομα μετά την κηδεία του Σπύρου Μπάθα. Διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο για τον αδικοχαμένο 18χρονο και οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας. Οι νεαροί μετέβησαν στο Νοσοκομείο κυρίως με μηχανάκια ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η Ελένη Σκανδάλου, πολιτεύτρια της Λαϊκής Ενότητας , γνωστής για τη δράση της σε κινήματα της πόλης.

Ωστόσο καθώς έφερε μαζί της πανό του Σωματείου «Δικαιώμα στη Ζώη» ακολούθησε ανακοίνωση του Σωματείου με την εξής αναφορά: « Το Σωµατείο «∆ικαίωµα στη Ζωή» ανακοινώνει ότι ουδεµία απόφαση πάρθηκε µέσα από Συνέλευση του Σωµατείου για να πραγµατοποιηθεί Παράσταση ∆ιαµαρτυρίας στο Νοσοκοµείο Αγρινίου. Για το λόγο αυτό το Σωµατείο δηλώνει ότι δεν έχει καµία σχέση µε την εν λόγω κινητοποίηση».

Σημειωτέον πως οι διαμαρτυρόμενοι συναντήθηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείουενώ στο σημείο έσπευσε και αστυνομία χωρίς πάντως να προκληθεί κάποιο πρόβλημα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1032 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.