Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:38 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 01:50

Απόλυτη επιτυχημένη η έκθεση «Παιχνιδοιστορίες. Παιχνίδια στην Αιτωλοακαρνανία 1940-2010» που συνεχίζεται μέχρι την Τρίτη 30/5 στον χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στο Αγρίνιο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη προσέλευση η οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών, λόγος για τον οποίο θα συνεχιστεί μέχρι την Τρίτη 30/5, είναι σε εξέλιξη η έκθεση «Παιχνιδοϊστορίες: Παιχνίδια στην Αιτωλοακαρνανία 1940-2010». Οργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (ΔΠΠΝΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών (τμήμα Αγρινίου), στο πλαίσιο των μαθημάτων “Θέματα Λαϊκού Πολιτισμού” της κ. Κ. Γκουγκουλή, “Ανάδειξη και Προβολή Πολιτισμικών Αγαθών” της κ. Ν. Πάντζου και “Διαχείρισης Ψηφιακών Πολιτισμικών Προϊόντων” του κ. Γ. Στυλιαρά σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου.

laxanagora 01

Για την έκθεση μίλησε στο AgrinioΒestOf.gr και την Δημοσιογράφο Χρύσα Σπαή εκ’ μέρους των διοργανωτών η φοιτήτρια του τμήματος Ελισάβετ Κανέλη η οποία δήλωσε:

«Διοργανώσαμε αυτή την έκθεση καθότι η σχολή μας κάνει γενικότερα εκθέσεις όπως πέρσι και πρόπερσι την έκθεση φωτογραφίας. Μας άρεσε πάρα πολύ το θέμα διότι το παιγνίδι είναι πολιτισμός οπότε σχετίζεται με το τμήμα μας. Το παιγνίδι επίσης είναι φιλοσοφία, είναι τέχνη, ακόμα και επιστήμη. Είναι πολύ ενδιαφέρων, αφορά όλες τις ηλικίες και όσοι έρχονται ενθουσιάζονται πάρα πολύ και ιδίως οι μεγαλύτεροι, οι οποίοι  πηγαίνουν πίσω στον χρόνο και αυτό μας αρέσει πολύ και μας χαροποιεί. Η έκθεση ξεκίνησε την Τετάρτη 24/5 και ήταν να τελειώσει σήμερα, αλλά επειδή άρεσε πολύ στο κοινό δηλαδή είχαμε μεγάλη επισκεψιμότητα πήρε παράταση μέχρι την Τρίτη 30/5. Η έκθεση αφορά όλον τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους. Εχουμε και το εργαστήριο στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά και περνάνε ευχάριστα την ώρα τους. Είναι πολύ διαδραστικό από μόνο του το θέμα της έκθεσής μας και είμαστε παρα πολύ χαρούμενοι όλοι μας που έρχεται τόσος κόσμος και αμοιβόμαστε με την χαρά του κοινού»

laxanagora 07

laxanagora 08

laxanagora 09

laxanagora 10

laxanagora 11

laxanagora 12

laxanagora 13

laxanagora 14

laxanagora 15

laxanagora 16

laxanagora 17

laxanagora 18

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 4823 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033