Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 01:21

Βόνιτσα: Με επιτυχία συνεχίζεται το 1ο Φεστιβάλ Υγείας, Ευζωίας και Πολιτισμού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Υγείας, Ευζωίας και Πολιτισμού στην Βόνιτσα χθες Σάββατο 27 Μαίου 2017 που το πρόγραμμά του περιείχε τις  δραστηριότητες.  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αιμοδοσία στο χώρο του Δημαρχείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας με σκοπό τη δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς (σε αίθουσα του Δημαρχείου). 

Χαιρετισμοί-τοποθετήσεις των συμμετεχόντων φορέων.Εισήγηση με θέμα τη Δημόσια Υγεία, Μίχας Βησσαρίων, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, Εισήγηση με θέμα: «Εξαρτητικές Συμπεριφορές στην Εφηβεία», Dr Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων, Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-ΟΚΑΝΑ. Ενώ το βράδυ στις 21:30 παραδοσιακούς  χορούς από τα παιδικά τμήματα των συλλόγων του Δήμου μας.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο Βόνιτσας και στον αύλειο χώρο του και απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των βαθμίδων, στις οικογένειες τους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Οι Δράσεις συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 28/5/2017 

9:00 -14:00  Συνέχεια των μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών
10:00 -14:00  Αιμοδοσία στο χώρο του Δημαρχείου
17:00 – 18:30 ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ… Μαθήματα μαγειρικής για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από τους μάγειρες του ΙΕΚ Βόνιτσας (Συντονιστής δράσης Τσιλίκας Θεόδωρος, Υπεύθυνος Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης ΠΕ Αιτ/νίας).
19:00 – 20:00  Εισήγηση με θέμα: «Υγιεινή διατροφή».  Λυμπέρη Μαρία, Διαιτολόγος -Διατροφολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στην κατεύθυνση «Διατροφή και Δημόσια Υγεία».
20:00 – 21:00  Εισήγηση με θέμα: «Βασικές Πρώτες Βοήθειες».  Κολιού Πολυξένη, Προϊσταμένη Πνευμονολογικής Γενικού Νοσοκομείου Άρτας – Πιστοποίηση στην Εκπ/ση Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ)
katounanews.gr
festival-vonitsa6
festival-vonitsa3
festival-vonitsa4
festival-vonitsa1
festival-vonitsa5
festival-vonitsa2
 
Διαβάστηκε 943 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.