Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 19:13

Η Αντωνία Κόκοτου από το Αγρίνιο παρατηρήτρια διαιτησίας στον τελικό του Champions League Γυναικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αντωνία Κόκοτου ορίστηκε ως παρατηρήτρια διαιτησίας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο Κάρντιφ ανάμεσα στη Λυών και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεγάλη διάκριση για την Αντωνία Κόκοτου. Η διεθνής παρατηρήτρια της ΕΠΣ Αργολίδας, η οποία ανήκει στον πίνακα της Football League, ορίστηκε στον τελικό του Champions League Γυναικών, όπου θα βαθμολογήσει τη Γερμανίδα Σταινχάους, η οποία του χρόνου θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής της Μπουντεσλίγκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντωνία  Κόκοτου κατάγεται απο την Αιτωλοακαρνανία και σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε την διαιτησία στα γήπεδα του Νομού το 1986. Τα τελευταία χρόνια διαμένει στο Ναύπλιο και ανήκει στην ΕΠΣ Αργολίδας. Διακρίνεται στις φωτογραφίες με τον Γ.Πεσλή και Χρ. Μαδιά σε αγώνα στο γήπεδο του Παναιτωλικού…

«Εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία»
Επ’ ευκαιρία του ορισμού της κ Κόκοτου από την UEFA ως παρατηρήτρια διαιτησίας στον τελικό αγώνα Champions League γυναικών μεταξύ της Λιόν και της Παρί Σεν Ζερμέν (1/6/2017, Κάρντιφ), από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα.

«Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μας στην Αντωνία, που έχει τιμήσει και εξακολουθεί να τιμά την ελληνική διαιτησία. Ο ορισμός της στον τελικό του Champions League γυναικών, αποτελεί αναγνώριση των ικανοτήτων της, επιβράβευση των κόπων της, αλλά και ακόμα μια απτή απόδειξη της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές στην ελληνική διαιτησία. Τη συγκεκριμένη διαπίστωση επιβεβαιώνει και η πρόσφατη συμμετοχή του Τάσου Παπαπέτρου στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, τον οποίον επίσης συγχαίρουμε για την επιλογή του μεταξύ της διαιτητικής ομάδας του τελικού αγώνα της διοργάνωσης».
epo.gr

mesologgisport.blogspot.gr

Διαβάστηκε 5519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.