Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 14:53

“Όπου σε πάει η καρδιά” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 6 Ιουλίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Όπου σε πάει η καρδιά» της Σουζάνα Ταμάρο

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Layout 1

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Όπου σε πάει η καρδιά
Μέσα στη μοναξιά του σπιτιού της, μια ηλικιωμένη γυναίκα, ξέροντας πως δεν της μένει πια πολύς καιρός ζωής, αποφασίζει να γράψει μια επιστολή, μια πολυσέλιδη επιστολή με μορφή ημερολόγιου, στη νεαρή εγγονή της, που βρίσκεται μακριά.
Απειθαρχώντας στον άγραφο νόμο της αστικής κοινωνίας, που επιβάλλει να καλύπτονται με πέπλο σιωπής όσα ανομολόγητα κρύβει η ανθρώπινη ψυχή, η γιαγιά κάνει μια θαρραλέα κίνηση κι ανοίγει διάπλατα την καρδιά της, με κίνδυνο να φανεί σκληρή κι ανελέητη, κυρίως απέναντι στον εαυτό της. Τα παιδικά της χρόνια, ο γάμος της, ο μεγάλος της έρωτας, το «αμάρτημά» της, ο χαμός της μονάκριβης κόρης της, ογδόντα ολόκληρα χρόνια ζωής ζωντανεύουν με την πένα της. Αυτή η εξομολόγηση είναι μια πράξη αγάπης, για να διαλύσει ασυνεννοησίες και να βοηθήσει τη μικρή στον δύσβατο δρόμο της ευτυχίας. Δεν υπάρχουν χειρότεροι εχθροί, λέει η γιαγιά στην εγγονή, από αυτούς που φωλιάζουν μέσα μας, κι αξίζει τον κόπο ένα ταξίδι στα βάθη του εαυτού μας…

Διαβάστηκε 5294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.