Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2017 18:17

Ευχαριστίες στη ΘΕΑΤΡόPolice από το «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι παραστάσεις «Ψέμα στο ψέμα» της ΘΕΑΤΡόPolice στο Αγρίνιο αφενός ενθουσίασαν το θεατρόφιλο κοινό, αφετέρου είχαν και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς συγκεντρώθηκαν ποσά που δόθηκαν σε ιδρύματα της πόλης. Ένα εξ΄αυτών το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα», το οποίο εκφράζει ευχαριστίες με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμότατα την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας καθώς και τη θεατρική της ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice για την κοινωνική τους δράση να παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Ψέμα στο ψέμα», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν υπέρ του Εργαστήριου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 21:15μμ.
Μέσω αυτής της εκδήλωσης καταδεικνύεται το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας υπέρ της πλέον ευάλωτης κοινωνικής ομάδας που είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.
Ευχαριστούμε θερμότατα και τους πολίτες για την εγκάρδια προσέλευσή τους στο κάλεσμα της Αστυνομίας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο


1 2agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.