Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:25 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 19:03

Μια γιορτή, ένας θεσμός για το Νεοχώρι ο 1ος Αγώνας Δρόμου Αχελώος Run

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκατοντάδες συμμετοχές από τις Οινιάδες και την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή μιας σημαντικής γιορτής του αθλητισμού.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή και η αποδοχή του κόσμου που έβαλε θεμέλια ώστε ο Αγώνας Δρόμου Αχελώος Run να γίνει ένας αθλητικός θεσμός για το Νεοχώρι και γενικά τις Οινιάδες.

Συγκεκριμένα, στα 10 χιλιόμετρα συμμετείχαν 163 δρομείς, στα 5 χιλιόμετρα 233 δρομείς στις οποίες διαδρομές υπήρχε χρονομέτρηση. Εκτός από αυτές τις διαδρομές υπήρξε και συμμετοχή 200 ατόμων στο δυναμικό περπάτημα και 300 μαθητών δημοτικού και γυμνασίου στη διαδρομή ενός χιλιομέτρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό φαίνεται να γίνεται θεσμός στο Νεοχώρι που έχει ανάγκη από ανάλογες πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και κρατάνε άσβεστη τη «φλόγα» των νέων ανθρώπων αλλά και την ζωντάνια των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Βούρτσας

iaitoloakarnania.gr/

Διαβάστηκε 2183 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.