Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 14:22

Εποχικές προσλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία στον ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρόσληψη 80 ατόμων για εποχικές ανάγκες ανακοίνωσε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός – Δήμητρα με σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα. Οι προσλήψεις αφορούν στις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις», για τους δικαιούχους της 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς» όπως αυτοί εντάχθηκαν στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2007- 2013 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο πλαίσιο του Μέτρου 06 του ΠΑΑ 2014- 2020, στο Μέτρο 01 «Δράσεις μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης» του ΠΑΑ 2014-2020». Από τις 80 θέσεις, οι 3 αφορούν στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Τα προγράμματα κατάρτισης στο πλαίσιο της ανωτέρω Πράξης θα υλοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα Ιούνιος 2017 έως Οκτώβριος 2017.

Αντικείμενο των προσληφθέντων θα είναι η υποστήριξη, επίβλεψη και συντονισμός για:
α) την οργάνωση, διεξαγωγή, παρακολούθηση της διενέργειας κάθε προγράμματος κατάρτισης,
β) συντονισμό επιμορφωτών και εκπαιδευομένων,
γ) έλεγχο των προγραμμάτων κατάρτισης και
δ) συμβολή στις διαδικασίες διαχείρισης του έργου, σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των Περιφερειακών Υπευθύνων των Προγραμμάτων των Κέντρων ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι Γεωτεχνικοί με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο συντονισμό,την οργάνωσηκαι την υλοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) προγραμμάτων κατάρτισης αγροτών, κατά προτίμηση 150 ωρών το καθένα.

Η συνολική αμοιβή ορίζεται σε 1.000 € ανά πρόγραμμα κατάρτισης. Η χρονική διάρκεια του έργου θα προσδιορίζεται κατά την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης έργου, ανάλογα με τον αριθμό των προγραμμάτων τα οποία θα υλοποιήσει ο συμβαλλόμενος. Ως ελάχιστη χρονική διάρκεια υλοποίησης κάθε προγράμματος ορίζεται ο ένας μήνας.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν αίτηση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http: //katartisi.elgo.gr από 19/05/2017 έως και 31/05/2017 και ώρα: 15:00.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την κάλυψη των αναγκών σε έως δύο (2) Νομούς. Υποψήφιοι που έχουν ενταχθεί στο μητρώο εκπαιδευτών και έχουν επιλεγεί ως εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι επιλεγέντες ως συντονιστές δεν μπορούν να απασχοληθούν ταυτόχρονα και ως εκπαιδευτές στα προγράμματα κατάρτισης κατά τη διάρκεια της σύμβασής τους.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται οαριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).
  • Οι υποψήφιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποβάλουν επιπλέον Υπεύθυνη Δήλωση του
  • Βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 για την
  • Αντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος.
  • Δικαιολογητικά για την απόδειξη της εργασιακής εμπειρίας (οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το χρονικό διάστημα και το αντικείμενο της απασχόλησης, όπως
    συμβάσεις έργου, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, αντίγραφα τιμολογίων κλπ).
  • Βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 για την
    ακρίβεια των στοιχείων που αναγράφονται σε αυτό.
  • Οι υποψήφιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποβάλουν επιπλέον Υπεύθυνη Δήλωση του
    Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνουν ότι:
    α) σε πιθανή επιλογή τους δεν συντρέχουν οι απαγορεύσεις της παραγράφου 1 και 4, του άρθρου 5, καθώς και της παραγράφου 1, του άρθρου 6, του π.δ. 164/2004 1 και
    β) δεν υπάγονται στις διατάξεις της παρ. 9 του Άρθρου 39 του Ν. 4387/2016.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.