Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 14:17

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για τη δωρεά οργάνων σώματος (Τετ 24/5/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση με θέμα την «Δωρεά οργάνων σώματος και ομφαλοπλακουντιακού αίματος» θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο Τράπεζας Ελλάδος). Ομιλητές στην εκδήλωση είναι η Φωτεινή Φλίγκου και η Αικατερίνη Σταυροπούλου.

Η Φωτεινή Φλίγκου είναι επίκουρη καθηγήτρια εντατικής θεραπείας και τοπική συντονίστρια ΕΟΜ-Διευ. Αναισθησιολογίας ΜΕΘ ΠΓΝΠ.

Η Αικατερίνη Σταυροπούλου είναι Διευθύντρια της Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακόυ Αίματος της Ακαδημίας Αθηνών.

Την εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Γιούλης Κιτσάκη, συνδιοργανώνουν οι: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος «Η Χρυσοχερια», Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, Οδοντιατρικος Σύλλογος Αγρινίου και Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1453 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 23:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.