Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 01:38

Παναιτωλικός - Τμήματα Υποδομών: Φροντιστήριο από τον Χάβο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί οι προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας να έχουν ολοκληρωθεί από την προηγούμενη Τετάρτη, όμως ο Μάκης Χάβος παραμένει στο Αγρίνιο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει… εντατικά μαθήματα στα παιδιά των ομάδων Κ17 και Κ20. Στόχος είναι να μπουν στο κλίμα της λειτουργίας του Παναιτωλικού, αλλά και ο ίδιος να έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τα στοιχεία τους, αφού θεωρείται βέβαιο πως κάποιοι θα προωθηθούν. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει:

Ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής (Κ17 και Κ20) προπονήθηκαν σήμερα με τις οδηγίες του Μάκη Χάβου στο Emileon, στο πλαίσιο της ενιαίας φιλοσοφίας και λειτουργίας όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Παναιτωλικού. Το πρόγραμμα άρχισε με ενημέρωση που έγινε στην αίθουσα προβολών, ακολούθησε ανάλυση θεμάτων τακτικής και ολοκληρώθηκε με πρακτική εφαρμογή τους στο γήπεδο. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες (6.00 το απόγευμα) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.

Διαβάστηκε 745 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα