Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 10:08

Νέες επιτυχίες για το Fight Club Kakarelis (Α.Σ. Θησέας)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας συμμετηχε στο κυπελλο Acropolis μια διοργανωσης της ΠΟΚ οπου ειναι και αναγνωρισμενος συλλογος. Οι αθλητες του συλλογου κατεπληξαν για μια ακομη φορα δειχνοντας οτι ειναι ο κορυφαιος συλλογος kick boxing στο Αγρινιο αφου ειναι και ο μοναδικος συλλογος που οι αθλητες του αγωνιζοντε στην Α κατηγορια.Τελικός απολογισμός για τον σύλλογο του Αγρινιου  12 συμμετοχές  9 μετάλλια. 4 χρυσά , 2 ασημένια και 3 χάλκινα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ καλό επίπεδο αθλητών.

Ο προπονητης του Fight club Kakarelis Νικος Κακαρελης και προπονητης της εθνικης ομαδας kick boxing δηλωσε: Πραγματικά νιώθω υπερήφανος με τις εμφανίσεις των αθλητών μου.  Εξαιρετικές από όλους. Συγχαρητήρια σε όλους όπου εργάστηκαν για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση η οποία ήταν άψογη σε όλα. 

Συγχαρητήρια στο Konstantinos Athanasopoulos αλλά και στον Dionisis Filippopoulos όπου ήταν εξαιρετικά φιλόξενοι και τους εύχομαι κάθε χρόνο και η διοργάνωση θεσμός Acropolis   να μεγαλώνει. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν κοντά στην ομάδα μας για να μας στηρίξουν. 

Χρυσά κατέκτησαν οι:
Παπαδόπουλος Κώστας
Τσακανικας Θωμάς
Μυζήθρας Δημήτρης
Τσιριμωκος Χρήστος

Ασημένια :
Πατσεας Κώστας
Παπαχρήστος Χρήστος ΑΣ Θησέας Λευκάδας

Χάλκινα :
Καραδημας Παντελής
Παρούσης Γιώργος  ΑΣ Θησέας Λευκάδας
Σύρου Ηλιανη  ΑΣ Θησέας Λευκάδας

5η θέση :
Τσιλικη Μαριάννα  
Καπογεωργακης  Νικος
Κοψιδας Κώστας

Το ΔΣ του συλλογου συγχαιρει τους αθλητες αλλα και τον προπονητη για τις σπουδαιες διακρισεις που μας χαρισαν.

Διαβάστηκε 4274 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 17:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.