Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 00:32

Α’ ΕΠΣΑ: Κομβική για την πρωτιά η 5η αγωνιστική των play-offs

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή 21 Μαΐου στις 17:00 το απόγευμα για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των Play-offs της Α’ ΕΠΣΑ, που μπορεί να την αναδείξουν σε κομβική για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος Παναμβρακικός ταξιδεύει στη Ναύπακτο για να αγωνιστεί κόντρα στον πολύ δυνατό στην έδρα του Ναυπακτιακό, τη στιγμή που η Φλόγα Παλαιομάνινας αγωνίζεται στο Μεσολόγγι κόντρα στην επίσης εξαιρετική στην έδρα της Α.Ε.Μ.

Με νίκη του ο Παναμβρακικός κλειδώνει την πρωτιά στην κατηγορία ανεξαρτήτου αποτελέσματος της Φλόγας, κάνοντας αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική των play-offs, αφού έχει εκτός από τη βαθμολογική διαφορά και την καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αντιθέτως η Φλόγα θέλει τη νίκη σε συνδυασμό με πιθανό στραβοπάτημα του Παναμβρακικού, έτσι ώστε να εξαρτάται πλέον από την ίδια η πρωτιά.

Δείτε το πρόγραμμα της Πέμπτης Αγωνιστικής και τη βαθμολογία αυτού του μίνι πρωταθλήματος των play-offs:

5η Αγωνιστική Play-offs Α’ ΕΠΣΑ Σκορ
Ναυπακτιακός Αστέρας – Παναμβρακικός Μπούκας
Α.Ε. Μεσολογγίου – Φλόγα Παλαιομάνινας
Βαθμολογία Play-offs Α’ ΕΠΣΑ Βαθμοί
Παναμβρακικός Μπούκας       10
Φλόγα Παλαιομάνινας       7
Ναυπακτιακός Αστέρας       6
Α.Ε. Μεσολογγίου       5

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 969 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.