Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:15 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2017 20:41

Αυλαία στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας του ο Αίολος Αστακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ονειρεμένη χρονιά έλαβε τέλος για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην πρώτη του χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της, χάνοντας μαχητικά από τον Ηρακλή στο τελευταίο παιχνίδι στο Ιβανώφειο με 68-60 και έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στη συμμετοχή του στα play off.

Παρά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη από τον κόσμο του “Γηραιού”, οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν ηρωικά μέχρι το φινάλε του ματς, δείχνοντας πως τα φετινά τους επιτεύγματα ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε αρκετά διαστήματα διψήφια διαφορά και έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό, αλλά οι αθλητές μας δεν τα παράτησαν ποτέ, έκαναν αντεπίθεση στο τέλος και έπεσαν με ψηλά το κεφάλι και έπειτα από παλικαρίσια μάχη.

Ο Βασίλης Κιτσούλης ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων, όμως υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα (Χαρισμίδης 9, Κακλαμάνος 9, Γκιζόγιαννης 8, Μπρόζος 7, Λυμπάρης 7) και αστείρευτη ενέργεια στην άμυνα απ’ όσους πάτησαν παρκέ.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΟΛΟΣ 68-60

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Παφίλης-Ξενικάκης

Δεκάλεπτα: 20-13, 40-27, 56-42, 68-60.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 10, Γιαννακίδης, Τότσιος 13 (2), Ονάσογλου, Δέσπος 7, Χρυσόπουλος 8 (2), Γκαγκαλούδης 4, Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 15, Χείλαρης, 5 (1) Καλαϊτζίδης 6 (1).

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Κουταλιανός): Μπρόζος 7 (1), Γκιζόγιαννης 8 (2), Κουμπούρας 5 (1), Παπαδιονυσίου 4, Κατσαρές, Γκάτζιας, Κακλαμάνος 9 (2), Κιτσούλης 11, Κασαμπαλής, Χαρισμίδης 9, Λυμπάρης 7, Δουρούκης.

Διαβάστηκε 803 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.