Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 19:38

Χρυσό μετάλλιο για νεαρό Μεσολογγίτη στο Τελ Αβίβ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά 3on3 του Τελ Αβίβ που συμμετείχε κατέκτησε η ομάδα της ΕΣΚΑ-Η, στην οποία συμμετείχαν 4 αθλητές του Προμηθέα Πάτρας, μεταξύ αυτών και του νεαρού και ταλαντούχου Μεσολογγίτη Γιώργου Αλαφοδήμου, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν από τους νεαρους καλαθοσφαιριστες που ξεχώρισαν στο διεθνές τουρνουά.

Η ΕΣΚΑ-Η αποδέχθηκε πρόταση της Fiba για τη συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά, ενώ η επιλογή των αθλητών έγινε από το προπονητικό επιτελείο των Κλιμακίων της Ένωσης.

Η σύνθεση της ομάδας:

Γιώργος Αλαφοδήμος (ΑΣΠ Προμηθέας).

Χρήστος Καφέζας (ΑΣΠ Προμηθέας).

Λευτέρης Μαντζούκας (ΑΣΠ Προμηθέας).

Νίκος Μοίραλης (ΑΣΠ Προμηθέας).

Ιωάννης Καρυδάκης (Αϊαντας ΑΣ Αραχ./Ακτ.)

Προπονητής ήταν ο Περιφερειακός – Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μιχαηλίδης

Θυμίζουμε πως οι νεαροί αθλητές θα αγωνιστούν με την Παιδική ομάδα του Προμηθέα από 28/6 ως 2/7 στο Μεσολόγγι, στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, όπου η ομάδα του Προμηθέα Πάτρας θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το αργυρό μετάλλιο, που κατέκτησε το 2016.

promitheasbc.gr

Διαβάστηκε 1172 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.